Almanların Efsane İsmi Löw’e Destek Verdi!

Almanya futbolunun en önemli oyuncularından Philipp Lahm’dan Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'e destek geldi.

20.06.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-10:27) Almanların Efsane İsmi Löw’e Destek Verdi!

Efsane isim, Almanya’nın Meksika karşısında aldığı yenilginin büyük bir panik yaratmasına anlam veremediğini belirtti.

Almanya'nın, gruptaki ilk karşılaşmasında Meksika’ya 1-0 mağlup olmasının ardından teknik direktör Joachim Löw ve futbolculara ağır eleştiriler gelmişti.

Alman Milli takım formasıyla 2014 Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Philipp Lahm ise Alman basınının gereksiz bir biçimde panik yaptığı fikrinde…

Joachim Löw'ün takımı toparlayacak düzeyde tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Lahm, kadro tercihi konusundaki eleştirilere de karşı çıkıyor. 2004 yılından bu yana Almanya’nın başında bulunan Löw'e güvenmek zorunda olduklarını söyleyen Lahm; "Almanya'da kadro sürekli olarak tartışılır çünkü her zaman kadromuzda çok iyi futbolcular yer alır. Burada mücadele veren futbolcular FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda kendilerini göstermiş isimler. Löw idaresinde asla yarı finalden kötü bir derece kazanmadık. Takımımız yeniden toparlanarak istediğimiz duruma gelecektir" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal