Almanlardan İlkay Gündoğan’a Büyük Tepki!

Almanya’nın Suudi Arabistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan’a taraftarlar tepki gösterdi.

09.06.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-13:39) Almanlardan İlkay Gündoğan’a Büyük Tepki!

Almanya ile Suudi Arabistan arasında Leverkusen şehrinde oynanan maçın 57. dakikasında Marco Reus’un yerine oyuna giren İlkay Gündoğan’ı taraftarlar protesto etti. Türk asıllı yıldızın ayağına her top geldiğinde Alman taraftarlar, İlkay’ı ıslıkla protesto etti.

İlkay Gündoğan’a sahip çıkan Almanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Joachim Löw ise tribünlerin yanına giderek tepkilere son verilmesini ve İlkay Gündoğan’ın alkışlanmasını istedi.

Karşılaşma sonunda basın mensuplarına konu hakkında açıklamalarda bulunan Alman teknik adam "İlkay, milli takımımızın değerli bir futbolcusu. Ona bu şekilde tepki gösterilmesi herkese zarar veriyor. Gerçekten bunların kimseye bir yararı yok." şeklinde konuştu.

İlkay Gündoğan, geçtiğimiz hafta Almanya’nın Avusturya’ya 2-1 mağlup olduğu hazırlık karşılaşmasında da benzer protestolara maruz kalmıştı.

İngiltere Premier Lig’de forma giyen Türk oyuncular Cenk Tosun, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Londra’da bir araya gelerek fotoğraf çektirmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal