Almanlar Mesut Özil'in Nişanlısına Saldırdı

Almanya medyası Amine Gülşe'nin ailesinin "Erdoğan destekçisi" olduğunu iddia ederek Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini Gülşe'nin talep ettiğini belirtti.

26.07.2018-11:58 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-11:55) Almanlar Mesut Özil'in Nişanlısına Saldırdı

Bild Gazetesi, Almanya Milli Takımı'nı ırkçılık saldırıları sonrasında bıraktığını duyuran Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe için "Mesut'un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut'un üzerinde etkisi var mı?" diye yazdı. Alman Bild, Amine Gülşe'nin nişanlısından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini istediğini iddia etti.

MESUT'UN ERDOĞAN'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİNİ AMİNE GÜLŞE İSTEDİ

Alman Bild gazetesinin haberine göre Gülşe'nin ailesinin "Erdoğan destekçisi" olduğunu öne sürerek yıldız futbolcu Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini talep edenin de Gülşe olduğunu iddia etti.

"ISRARLA ÇEKTİRMESİNİ İSTEDİ"

Bild Gazetesi'nin baş editörü Alfred Draxler, "Amine Gülşe'nin ailesinin Erdoğan'ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe'nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut'tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var" şeklinde yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal