Almanlar Giuliano’ya Kancayı Taktı!

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Giuliano’ya Almanya’dan teklif var…

12.06.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-10:57) Almanlar Giuliano’ya Kancayı Taktı!

Sarı lacivertlilerin geçtiğimiz sezon başında Zenit’ten kadroya kattığı Brezilyalı futbolcu Giuliano’ya Bundesliga’dan teklif olduğu öğrenildi.

Milli oyuncu Yunus Mallı’nın formasını giydiği Wolfsburg Giuliano renklerine bağlamak istiyor. Alman temsilcisinin Brezilyalı yıldız için 10 milyon Euro civarında bir teklif yapacağı, Fenerbahçe’nin ise b transfer için 12 milyon euro talep edeceği bildirildi.

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da sarı lacivertli oyunculara talipler var.

Geçtiğimiz sezon Play-out karşılaşmaları sonucu Bundesliga'da kalabilen Wolfsburg, gelecek sezon korkulu rüya görmemek adına şimdiden transferde kolları sıvadı.

BUNDESLIGA’DA FORMA GİYMEK İSTİYOR

Kariyerini Bundesliga’da sürdürmek istediğini pek çok defa ifade eden Giuliano için Almanlar yine harekete geçti. Wolfsburg'un 28 yaşındaki yıldız için teklifinin 10 milyon Euro civarında olacağı, sarı lacivertli idarecilerin ise 12 milyon euro isteyeceği belirtildi. Sarı lacivertli yöneticilerin Giuliano'nun satılması halinde kazanılacak bonservisi yine transferde kullanacağı gelen haberler arasında…

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal