Alman Milli Takımı Özür Diledi!

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’na grup aşamasında veda eden Alman Milli Takımı, taraftarlardan özür diledi.

28.06.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-16:07) Alman Milli Takımı Özür Diledi!

2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu'ndaki üçüncü ve son karşılaşmasında Güney Kore'ye 2-0 mağlup olarak şampiyonaya veda eden Almanya Milli takımı, taraftarlardan özür diledi.

Almanya Milli Takımı’nın Facebook'ta yer alan açık mektubunda, Almanya'nın 4 yılda bir gerçekleştirilen Dünya Kupası'na çok şey başarmayı hedefleyerek gittiği vurgulanarak, "Dünya şampiyonu gibi oynamadığımız için özür dileriz. Bu sebeple, ne kadar acı olsa da, hak ederek elendik." ifadelerine yer verildi.

Mektupta, taraftarların Almanya ve Rusya'daki oynadıkları karşılaşmalarda kendilerini harika bir biçimde destekledikleri belirtilirken, "Biz de sizin gibi hayal kırıklığı yaşıyoruz." denildi.

Alman Milli Takımı'nın 2014 yılında Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası’nda taraftarlarla beraber kutlama yaptığına vurgu yapılan mektupta, yenilgiyi ve rakibin üstünlüğünü kabul etmenin sporun bir parçası olduğuna dikkat çekildi.

Ayrıca açıklamada, İsveç ve Meksika, son 16 turuna yükselmeleri, Güney Kore de dünkü galibiyetinden dolayı tebrik edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal