Alman Ekibinden Trabzonsporlu Oyuncuya 20 Milyon Euro!

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için Alman ekibi Stuttgart 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttı.

16.02.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-14:09) Alman Ekibinden Trabzonsporlu Oyuncuya 20 Milyon Euro!

Trabzonspor'da bu sezon Yusuf Yazıcı ile ilk 11’in değişmez oyunculardan biri olan ve sergilediği performans ile hem Çalımbay'ın hem de taraftarın takdirini alan Abdulkadir Ömür için Alman ekibi Stuttgart’ın 20 milyon Euroluk transfer bütçesi ayırdığı öğrenildi.

TAYFUN KORKUT İLE YENİ BİR STUTTGART...

Stuttgart'ın başına Tayfun Korkut’un takımın başına geçmesi ile iki haftada 4 puan alan ve kalan 12 maçlık macerada ligde kalabilmek için kritik maçlar oynayacak olan Stuttgart yönetiminin önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına şimdiden hazırlandığı, genç teknik adam Tayfun Korkut’la önemli transferlerin altına imza atacağı ifade edildi.

Trabzonspor’un 20 yaşındaki yıldızı Abdulkadir için transfer temaslarına başlayan Stuttgart’in hiç beklenmedik bir engele takıldığı iddia edildi.

FATİH TEKKE'DEN VETO

Genç oyuncunun ‘ağabeyliğini’ yapan, aslında bir bağlamda Abdulkadir’in akıl hocalığını üstlenen Fatih Tekke’nin bu transfere şimdilik soğuk baktığı, 20 yaşındaki genç yıldız adayının şu anda Fatih hocanın tavsiyelerinden kesinlikle sapmadığı için bu transferin gerçekleşmediği de ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal