Allegri’den Cristiano Ronaldo Açıklaması!

Juventus’un başarılı teknik adamı Massimiliano Allegri, İtalya Serie A'da henüz gol sevinci yaşayamayan Cristiano Ronaldo'ya destek verdi.

03.09.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-14:45) Allegri’den Cristiano Ronaldo Açıklaması!

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, bu sezon Real Madrid’den transfer edilen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’ya destek çıktı.

Serie A’nın forvet oyuncuları için zor olduğunu vurgulayan Allegri, "Bu ligde 40 gol atmak çok zor. Ronaldo’nun zamana ihtiyacı var" dedi.

Portekizli yıldız, Serie A’da forma giydiği 3 maçta da 90 dakika sahada kalırken, rakip kalelere 23 şut attı fakat henüz gol sevinci yaşayamadı.

Tecrübeli oyuncuya teknik direktörü Allegri’den destek gelirken, İtalyan teknik adam "Ronaldo'nun biraz zamana ihtiyacı var. Bu ligde takımlar çok sert savunma yapıyor. Bir sezonda 40 gol atmak, Serie A’da gol kralı olmak çok zor. 25-26 gol civarı bizim için yeterli olur" şeklinde konuştu.

Konuya esprili bir şekilde yaklaşan tecrübeli çalıştırıcı, "İtalya'da gol kralları genelde sezon sonunda şampiyonluk yaşayamıyor. Bu sebeple belki de Ronaldo'nun henüz gol atamamış olması bizim adımıza iyi bir şeydir" yorumunu yaptı.

Öte yandan, Ronaldo’nun Juventus 9 yaş altı takımında forma giyen oğlu ise babasının aksine İtalya macerasına çok iyi başladı. JR Ronaldo takımıyla çıktığı ilk karşılaşmada tam 4 gol kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal