Ali Şafak Öztürk: Sinan Gümüş, Podolski ve Jahovic

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk yapmış olduğu açıklamada, devre arası transfer döneminde önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını ifade etti.

06.03.2020-14:36 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-15:45) Ali Şafak Öztürk: Sinan Gümüş, Podolski ve Jahovic

Devre arası transfer döneminde önemli oyuncuları transfer edip Süper Lig'in ikinci devresinde sergilediği başarılı performans ile dikkati çeken Fraport TAV Antalyaspor'un Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, "nokta atışı" transferlerle çıkış yaptıklarını ifade etti.

Ligde 17 haftalık ilk devreyi 14 puan toplayarak düşme hattında 16. sırada bitiren Akdeniz ekibi, ikinci devreye teknik direktör Tamer Tuna önderliğinde başladı.

Ocak ayı transferinde Lukas Podolski, Adis Jahovic, Sinan Gümüş'ün de yer aldığı önemli futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fraport TAV Antalyaspor, ligde ikinci yarıya kendi sahasında Göztepe (0-3) yenilgisinin ardından yaptığı 6 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı.
Son 6 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan alan Akdeniz temsilcisi, Süper Lig’de geride kalan 24 hafta sonunda 26 puanla 12. sıraya çıktı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk yapmış olduğu açıklamada, devre arası transfer döneminde önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Özellikle forvet bölgesine Lukas Podolski, Adis Jahovic ve Sinan Gümüş ile güçlendirdiklerini aktaran Öztürk, şöyle konuştu:

"Bütün transferlerimiz bizim açımızdan 'nokta atışı oldu' diyebilirim. Bu da gözüküyor. Spor kamuoyunda da takdir ediliyor. Sinan Gümüş, Podolski ve Jahovic, skor gücünü çeken ağırlıklı oyuncularımız bunlar. Sadece kendilerinin değil, etrafındaki oyuncuların da performansını artırdılar. Antalyaspor'da ilk yarıda golü olmayan oyuncumuz Fredy'nin ikinci yarıda 2 golü 2 asisti var. Bu transferler diğer oyuncularımıza da direkt etki yaptılar, bu etkileri devam edecek."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal