Ali Palabıyık: 'Evden Çıkana Kırmızı Kart!'

FIFA kokartlı futbol hakemi Ali Palabıyık, koronavirüs için evde kal çağrısı yaparken, dışarı çıkmak isteyene ise 'kırımızı kart' dedi.

23.03.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-14:29) Ali Palabıyık: 'Evden Çıkana Kırmızı Kart!'
Ali Palabıyık, basın mensuplarına özel açıklamalar yaptı. Koronavirüs için 'evde kal' ve, 'kurallara uy' diye çağrı yapan Palabıyık, gerçekleştirdiği konuşmada "Dünyada ve ülkemizde hızla yayınlan koronavirüse karşı lütfen kurallara uyalım ve oyunu kurallarına göre oynayalım. Bu oyunun kuralı 14 gün. Sağlık Bakanlığımızın ve devlet büyüklerimizin yayınlamış olduğu uyarıları dikkate alalım. Ailemizi ve sevdiklerimizi korumak için lütfen evde kalalım. Evde kalmayıp dışarıya çıkanlara 'kırımızı kart'. Evde kal Türkiyem" ifadelerini kullandı.

Ali Palabıyık çocuklarına milli ekibin formalarını giydirip evin içersinde top oynatırken faul yapan büyük oğluna sarı kartını gösterdi. Karta tepki gösteren oğlu sahadan çıkmak isterken yani evin kapısını açıp gitmek isterken ise durdurup bu defa kırmızı kartını takdime diyor. Bu olayın hafızalara kazınması için çocuklarıyla bir mizansen daha gerçekleştiren Ali Palabıyık; bu defa ortanca çocuğu evin kapısından çıkmaya çalışınca büyük oğlunun kırmızı kart göstermesini talep ediyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal