Ali Koç’un Açıklamaları Sonrası Aziz Yıldırım Suskunluğunu Bozdu!

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın, başkan Ali Koç'un FB TV'deki açıklamaları sonrası suskunluğunu bozduğu ve yakın dostlarıyla durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

26.07.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-09:34) Ali Koç’un Açıklamaları Sonrası Aziz Yıldırım Suskunluğunu Bozdu!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz gün FBTV'de katıldığı “Camiaya Sesleniş” adlı programda, "Borç Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon Euro değil, 621 milyon Euro" ifadesini kullanmıştı.

Başkan Koç’un bu sözlerinin ardından gözler Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın Ali Koç'un açıklamalarının ardından yakın dostlarıyla durum değerlendirmesinde bulunduğu belirtildi.

Yıldırım’ın konuya ilişkin yakın çevresine yaptığı açıklamalarda; "Biz borsaya açık bir şirketiz. Her şeyimiz kayıt altında. Bizi SPK, UEFA, TFF, vergi daireleri tek tek denetliyor. Bir çöp alsak SPK'ya bunu bildirmemiz gerekiyor. Ülker ile yaptığımız anlaşmayı dahi gelir yerine borç olarak gösteriyorlar. Taraftarı bana karşı doldurmaya ve kışkırtmaya çalışıyorlar. Bizim her şeyimiz belge altında. Gizli kapaklı bir durum söz konusu değil. Yakında her şeyi bir bir açıklayacağım." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal