Ali Koç'tan Zekeriya Alp Açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile olan iş ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

13.01.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-12:06) Ali Koç'tan Zekeriya Alp Açıklaması!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci devre hazırlık çalışmalarının devam ettirildiği Antalya'da basın çalışanlarıyla bir araya gelerek flaş açıklamalarda bulundu. Gündemde yer alan birçok konu hakkında sert konuşan Ali Koç, basın toplantısının sonrasında ise Habertürk'e özel açıklama gerçekleştirdi ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'le arasında olan iş ilişkisine dair konuştu.

Habertürk'ün MHK Başkanı Zekeriya Alp'le olan iş ilişkisinin toplantıda sorulmasının unutulduğu söyleyen Ali Koç, bu konuyu detaylıca cevapladı. ”Keşke bu soruyu toplantıda sorsaydın” diyerek sözlerine başlayan Ali Koç, ironi yaparak "Evet biz bunu 30 yıl öncesinden planladık. Benim bu dönemde başkan seçileceğimi, hakem camiasında bir boşluk olmasını, bundan dolayı MHK başkanı olarak yeniden Zekeriya Alp’in seçileceğini her şeyi 30 yıl öncesinden ayarladık" dedi.

"Abdurrahim Albayrak'ın ulaşım şirketinin iş ağı konuşulsun"

Gündemde böyle bir konunun olmasının saçma olduğunu belirten Başkan Koç, "Bunlar komik şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? İş ilişkileri konuşulacaksa Abdurrahim Albayrak'ın ulaşım şirketinin iş ağı konuşulsun" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal