Ali Koç'tan Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katılım sağladığı televizyon programında, transferlerle alakalı konuştu. Koç, "Sol bek alacağım, alamıyorum" sözlerini söyledi.

21.01.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-09:47) Ali Koç'tan Transfer Açıklaması!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TRT Spor programında transfer ile alakalı çarpıcı bir açıklama yaptı.

Ali Koç, "Belirli bölgelerde fazlalık var. Sol bekte de eksiğimiz var. Ben belki 3-4 futbolcu gönderip 4-5 milyon Euro tasarruf edeceğim. 1-2 milyon euro'ya da sol bek alacağım, şampiyonluk ihtimalimi artıracağım ama bunu yapamıyorum. Eldekileri de gönderemiyorum, 'Ya alamazsam.' diye." dedi.

Fenerbahçe Başkanı, "Ricardo Rodriguez ilgilendiğimiz, hocamızın arzu ettiği bir oyuncu." sözlerini söyledi.

Tümer Metin'in, "Mayıs ayına dönecek olsak, bir sol bek ve bir stoper alır mıydınız?" sorusuna Ali Koç, "Stoper aldık. Daha iyisini almalıydık." yanıtını verdi.

Ali Koç, "Transfer yapabilmek için Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı bekliyoruz. Tahkim Kurulu'nun yarın toplanmasını umut ediyorduk, perşembe gününe bırakıldı. Ağırdan alıyorlar. 17'sinde karar aldılar. Ayın 23'ünde bir karar çıkar mı çıkmaz mı, ne çıkar bilmiyoruz. Oradan tekrar lisans kuruluna gidebiliriz. Benim hiç manevra alanım kalmadı. Ne karar çıkacak bilmiyoruz. Sürekli uzuyor." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu transfer döneminde Fenerbahçe'nin transfer yapması istenmiyor. Birkaç oyuncu elden çıkaracağım, 1 ya da 2 oyuncu alacağım. Toplam maliyet, harcama düşecek. İzin vermiyorlar." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal