Ali Koç’tan TFF’ye Flaş Sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

19.02.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-16:20) Ali Koç’tan TFF’ye Flaş Sözler!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Bu toplantıyı aslında iptal etme kararı almıştık. Çünkü TFF'nin dün akşam bir açıklaması var. Demek ki oyun oynanırken de kurallar değişebiliyormuş, Ama arkadaşlarımız basının çok ilgisi var. Yapalım dediler. Bu nedenle bu toplantıyı yapma kararı aldık. Öncelikle 6-7 dakikalık bir videomuz var. Onu izleyelim isterseniz. Sonrasında açıklamalarımız olacak.

Hepinizin bildiği pozisyonlar bunlar ama bütünüyle baktığınızda başka bir resim çıkıyor ortaya. 4. hafta Alanyaspor maçıyla başladı, sizinle paylaştığımız pozisyonlar bize göre yoruma açık olmayan pozisyonlar. 2 kusurlu gol yedik, kural hatası için başvurduk.

Bizi üzen bunun ele alınma şekliydi. Başvuru yapılmadan kural hatası yoktur açıklaması yapıldı. Az kalsın WhatsApp üstünden karar alınacaktı. IFAB kararı okunmadı. Antalyaspor maçında pek çok maçta verilen, bize gelince verilmeyen Jailson'la aynı şekilde olan bir el var.

Kayserispor maçında 3 penaltımız verilmedi. Tüm Türkiye'nin tartıştığı bir maç olmasına rağmen ertesi hafta maç aldı Arda Kardeşler. Yeni Malatyaspor maçında kaçırdığımız penaltının tekrar edilmesi gerekirdi, 1 hafta sonra biz yapınca tekrar edildi ama bu doğru karardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal