Ali Koç'tan Şaşırtan Genel Kurul Kararı!

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetiminden şaşırtan bir karar geldi. Yönetim tüzükte bazı değişiklikler yapılması için olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

31.07.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-09:48)

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesinin sonrasında önce futbol takımı ile başlayan değişim fırtınası bütün kulübe yayılacak. Fenerbahçe'de tüzük değişimi için hazırlıklar gerçekleştiriliyor. Yönetimin hukukçu üyeleri, yeni tüzük için çalışmalara başladı. Değişiklikler en kısa zamanda üyelerin onayına verilecek. Yeni tüzüğün kabulü için sarı-lacivertli idare olağanüstü genel kurula gidecek. Değişiklikler kongrede kabul edilirse yürürlüğe girecek. Yeni tüzükte üyelik hususunda önemli değişiklikler yapılacak.

Ali Koç ve takımının, genel kurul onayını isteyen bazı kararlar ve yetkiler alabilmek için 3 seneyi beklemeden kongreye gidebileceği kulislerde ifade ediliyor.

YENİ TÜZÜKTE 1 MİLYON ÜYE PROJESİ ÇÖPE GİDİYOR

İlk olarak  'Temsilci üyeliğin' kaldırılacağı söyleniyor. '1 Milyon Üye' projesi çerçevesinde yapılan delege sisteminin kaldırılması ve illerde yer alan şubelerin kapatılması ise değişikliklerin en kritik maddesi olarak öne çıkıyor. Yönetim, tüzüğün eksiklerinin çok olduğunu ve revize edilmesi lazım olduğunu düşünürken üyelik ücretinin yükseltilmesi de kongrede onaya sunulacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal