Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye Çılgın Kaynak! Tüm Borçlar Kapanacak

Başkanlık yarışında Aziz Yıldırım ile kıyasıya rekabete giren Ali Koç'tan taraftarı sevindiren bir haber geldi

14.02.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-13:13) Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye Çılgın Kaynak! Tüm Borçlar Kapanacak

Başkanlığa adaylığını koymadan evvel de gönül verdiği takım olan Fenerbahçe'ye destek olan Ali Koç, başkanlık yarışında kendisini öne geçirecek bir girişime imza atacak.

İŞTE ALİ KOÇ'UN BAŞKANLIĞINDA YAPACAĞI İŞLER

Ali Koç, bulduğu her fırsatta kulübün büyük borç içinde yüzdüğünü ve bu sebepten adaylığını erkene aldığını ifade ediyor. Koç'un en büyük mesaiyi borçları ödemeye ayıracağını söylemesinden sonra Şansal Büyüka da Ali Koç'un borç konusunda yapacaklarından bahsetti.

"KULÜBE BÜYÜK KAYNAK SAĞLAYACAK"

Şansal Büyüka, "Fenerbahçe’nin başkan adayı Ali Koç’un genç iş adamlarına yaptığı konuşmada kullandığı iki ifade çok dikkatimi çekti... İlk olarak; Ali Koç, göreve geldiklerdinde ilk işlerinden birinin, çok etkili bir scout (gözlemci ağı) ekibi kurmak olduğunu söyledi. Böyle bir ekip Fenerbahçe’nin senelerdir devam eden transfer yanlışlarını çok ciddi anlamda önleyebilir. İkincisi; Ali Koç, göreve geldikleri taktirde “hatırı sayılır bir parayı” kulüp kasasına koyacaklarını açıkladı. Ali Koç rakam vermedi ama ben o rakamı Ali Koç’un yönetiminde yer alacak en yakın çalışma arkadaşlarından birinden öğrendim. Şunu söylemeliyim; Ali Koç “mütevazı” davranmış. Koyacakları para “hatırı sayılır” değil, “müthiş” bir para..." şeklinde yorumlarda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal