Ali Koç’tan Büyük Hazırlık!

Fenerbahçe’de başkanlık seçimine az bir süre kala çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Ali Koç, bugün Bodrum’da üyelerle bir toplantı gerçekleştirecek.

25.05.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-12:51) Ali Koç’tan Büyük Hazırlık!

Sarı lacivertli ekipte başkanlık seçimi için sayılı günler kala çalışmalar hızlanmış durumda. Başkan Adayı Ali Koç, bugün Bodrum’da üyelerle görüşecek. Bu buluşmanın ayrı bir havada geçeceği öğrenildi. Bodrum’da Antik Tiyatro’da gerçekleşecek bu toplantının coşkulu bir atmosferde yapılacağı bildirildi.

Başkan adayı Ali Koç’un seçim, mevcut gündem, projeler ve gelecekle ilgili plan ve düşüncelerini Fenerbahçe kongre üyeleri ve taraftarlarla paylaşacağı bu toplantı, saat 21.00’de başlayacak. Ali Koç’un seçim kampanyası kapsamında çalışmalarını paylaştığı ‘Fenerbahçeliyiz’ adlı sosyal medya hesabı üzerinden de bu toplantıdan canlı yayınlar yapacağı ve toplantının taraftarlarla paylaşılacağı belirtildi.

Öte yandan Ali Koç, dün yaptığı paylaşımla taraftarlara seslenerek, “Ben size inanarak bu yola çıktım. İnancımda ne kadar haklıymışım! Bana inanmaya devam edin” ifadelerini kullandı.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal