Ali Koç'tan Bomba Galatasaray Açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'la ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar..

09.10.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 09.10.2019-13:55)

Fenerbahçe Kulübü, erkek voleybol takımının forma sırt ve kadın voleybol takımının şort sponsorluğu için Fluo markasıyla 1 yıllığına anlaştı. Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasına, kulüp başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY.."

"Fluo şirketine hoşgeldiniz diyoruz. Fluo şirketi Türkiye’ye Galatasaray ile girdi. Bu, Fenerbahçe, Galatasaray olayı değil. Galatasaray beraberliği olmasa belki burada bu beraberlik olmayacaktı. Saha dışında yapıcı beraberlikler olmalı. Fluo da böyle oldu. Fluo, enteresan bir şirket. Çok büyüyeceklerini düşünüyorum. İnşallah bu markanın tanınmasında Fenerbahçe’nin büyük katkısı olur." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İÇİN ÇOK DEĞERLİ..

"Türk sporuna, gençlerine desteği hedef almış Fenerbahçe için sponsorluklar çok anlamlı ve değerli. Güzel Ege’mizin birleştirdiği iki ülkenin çok değerli iki markası bugün sponsorluk anlaşması imzaladı. Fluo, cep telefonundan, tabletten, klima cihazlarına kadar ileri teknolojiyi yüksek kaliteyi edinmiş çok değerli bir marka. Bu anlaşmanın sadece 1 yılla kısıtlı kalmamasını diliyorum. Fenerbahçe, sadece futbolda değil birçok branşta faaliyet göstermekte." şeklinde görüş belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal