Ali Koç'tan Başkan Çebi'ye teklif "Yan yana izleyelim"

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, derbiden önce ziyarete gittiği Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi özel olarak karşılaşmaya çağırdı.

21.12.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-11:39) Ali Koç'tan Başkan Çebi'ye teklif "Yan yana izleyelim"

Derbi öncesi sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Fenerbahçe Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy, Vodafone Park'ta siyah beyazlı Başkanı Çebi'yi ziyaret etti.

Samimi bir ortamda muhabbet eden yöneticiler karşılaşmayla ilgili konuştu. Çebi'yi maça davet eden Koç, "Başkanlığınız için tebrik ederim, hayırlı olsun. Sizi Kadıköy'de görmek istiyoruz, gelirseniz şeref verirsiniz. Sizi protokolde ağırlamak isterim, maçı yan yana izleyelim. Umarım güzel bir ortamda kulüplerimize yakışır bir maç olur" dedi.

"HAK EDENİN KAZANACAĞI BİR MAÇ OLSUN"

Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi'nin cevap olarak, "Davetiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah stadınıza geleceğim. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun, size de başarılar dilerim. Ayrıca babanız Rahmi Koç'un yaşadığı talihsiz kaza için çok üzüldük. Ziyaretine geleceğim. Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim" sözlerini dile getirildiği belirtildi. Sonra yöneticilerin el sıkıştığı ve birbirlerine şans dilediği söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal