Ali Koç: UEFA'dan Ceza Alabiliriz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA'dan ceza alma ihtimaliyle karşı karşıya olduklarını, bunun çözülmesi için 60 milyon Euro kar elde etmeleri gerektiğini söyledi.

17.03.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-13:41) Ali Koç: UEFA'dan Ceza Alabiliriz

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Köln Fenerbahçe Derneği kuruluşunun 22. yılı dolayısıyla yapılan baloya katıldı.

BALOYA KATILDI

Kulübün kuruluş yılına ithafen saat 19.07'de Köln Fenerbahçe Derneği'nde başlayan baloya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, yönetim kurulu üyeleri Sertaç Komşuoğlu, Kemal Danabaş, Köln Başkonsolosu Barış Ceyhun Erciyes, Köln Belediye Başkanı Elfi Scho-Antwerpes, Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum ile çok sayıda davetli katıldı.

KARA TABLOYU AÇIKLADI

Burada bir konuşma yapan başkan Koç, kulübü devraldıklarında mali tablonun çok kötü olduğunu belirterek, "Gelecek gelirlerin neredeyse yüzde yüzü kasamıza girmeden bankalara gidiyordu. Bu şartların içerisinde kulübü çevirmeye çalıştık elimizden geldiği kadar bugünlere geldik. UEFA ile 3 yıllık anlaşma yaptık, bu Mayıs ayında bitiyor. 3 yıl gelir gider tablosunda eksi 30 milyon Euro yapma hakkımız var. Bugün itibarı ile eksi 90 milyondayız. Yani Mayıs ayına kadar 60 milyon Euro kar yapmamız lazım ki böyle bir şey söz konusu değil. Yani ceza almayla karşı karşıyayız'" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal