Ali Koç 15 Temmuz'da Berat Albayrak'tan Ricada Bulundu!

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilim hakkında açıklamalarda bulundu.

10.02.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-14:06) Ali Koç 15 Temmuz'da Berat Albayrak'tan Ricada Bulundu!

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilim hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Dilmen’in o açıklamaları:

Çok zor günler bekliyor ülkemizi. Bir de bunlarla uğraşmasın ülke. Esad'ı var. Trump'ı var. Putin'i var. Ekonomi var. Var oğlu var. Ali bey ve Mustafa beyden rica ediyorum. Tehlikeli günler görüyorum. Yazık olur ülkeye. Bu ülke Kurtuluş Savaşı gördü.
Bu ülke 15 Temmuz'u gördü, darbeler gördü. Zengin değiliz ama güçlüyüz. Çok önemli tarihimiz var. Saygı duyulacak bir tarihi var. Ali Koç ve Mustafa Cengiz lütfen rica ediyorum. Tehlikeli günler görüyorum. Yazık olur ülkeye.

Berat Albayrak konusunu anlamıyorum. Bakın Kraldan çok kralcı çok tehlikelidir. 15 Temmuz günü Ali Koç'un Berat Albayrak'tan bir ricası oldu. 1 saat sonra halletti. UEFA'ya gönderilmesi gereken yazı vardı. 20 gün önce yine aynı şekilde. Bunlar önemli konular. Hatayı her tarafta aramak doğru değildir. Bugün Fenerbahçe, evet haksız bir şekilde sezon geçiriyor.

Fenerbahçeli olarak, yorumcu olarak da görebiliyorum. Pozitif yönüne bakmayıp, negatif yönden değerlendirirseniz. Ulaştırma Bakanı ile ilgili sitemimi söyledim. O açıklamayı yapmamalıydım. Bazı insanlar bizim patronlar sevmiyor bunları, gazı bir açıyor. Kraldan çok kralcılar. Asıl sıkıntı orada.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal