Ali Ece'den Sedat ve Atiba Değerlendirmesi!

Süper Lig’in 25. Hafta açılış maçında Beşiktaş sahasında Ankaragücü’nü konuk etti. Siyah beyazlılar ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu goller ile Vodafone Park’tan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı.

07.03.2020-12:58 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-12:05) Ali Ece'den Sedat ve Atiba Değerlendirmesi!

Karşılaşmanın ardından Fanatik Gazetesi spor yorumcusu Ali Ece, önemli değerlendirmelerde bulundu.

“BEŞİKTAŞ’IN AYAKTA KALAN TEK OYUNCUSU ATİBA”

Maç Atiba fırtınası ile başladı: 3. dakikada sağ açık pozisyonundan ceza alanı içine toplu girişi derken hemen bir dakika sonra bu kez sekeni alıp hücumu tazelemeye çalıştı ve rakibi 37’lik ‘delikanlı’yı durdurmak isterken penaltıya sebep oldu. Sonunda özellikle Llajic girene kadar Beşiktaş bocalarken takımı yine bir şekilde ayakta tutan Atiba’nın mücadele gücüydü.
Estetik açıdan Sergen Yalçın göreve geldiğinden beri Beşiktaş’ın en az etkileyici maçıydı, galibiyeti getiren önce mücadele sonra da Llajic’in olağanüstü golü oldu. Dakika ve maçın momentumu açısından ne kadar kritikse vuruş tekniği ve şut öncesi önünü açma açısından da bir o kadar estetik bir goldü. Golden 10 dakika öncesine kadar Beşiktaş önde top tutmakta zorlanıyordu. Sergen hocaya tek eleştirim de o bölümde Diaby’i alması konusunda: 87’de gördüğümüz gibi Diaby ceza alanında 4 farklı arkadaşı varken iftira atar gibi kontrolsüz pas atabiliyor, oraya başkasını mı düşünseniz acaba?

“NEDEN SEDAT’A SARI KART?”

Hakem Arda Kardeşler’e soruyorum: Bir pozisyon penaltı değilse düşen oyuncu illa sizi aldatmak için mi düşmüştür, ayağı takılmış veya rakiple çarpışmış olamaz mı? Sedat’ın sarısı manasız değil mi? Atiba ile yaşı arasındaki maç, 3-0 Atiba lehine bitti: Beşiktaş’ın en çok top kapan, en çok isabetli pas yapan ve ikili mücadele kazanan oyuncusu Atiba’ydı.

“TRİBÜNE KOŞMASI GEREK”

Llajic’in golden sonra kulak tıkaması: Hiç gerek yok tam aksine koş tribüne, kalan haftalarda da öyle goller at önceki 6 ayı herkes affeder merak etme!




















DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal