Ali Dürüst Yabancı Kuralı Hakkında Konuştu!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'deki yabancı oyuncu kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

06.09.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-12:59) Ali Dürüst Yabancı Kuralı Hakkında Konuştu!

TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, yabancı oyuncu kuralının Kulüpler Birliği Vakfı ile görüşülerek sezon sonunda revize edileceğini açıkladı.

Ali Dürüst, uzun süredir spor kamuoyunun gündemini meşgul eden yabancı oyuncu kuralına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

"Şenol Güneş, yabancı futbolcu sayısının fazla olduğunu belirtti. Bir başka teknik adam Fatih Terim ise yabancı futbolcunun serbest bırakılması gerektiğini ifade etmişti. Federasyonun bu konudaki fikri ne olacak?" sorusunu yanıtlayan Dürüst, "Federasyonun görüşü Kulüpler Birliği’nde alınan bir karardır. Birkaç gün önce bu konuyu değerlendirdik. Sezon sonunda revize edilecek. Kulüpler Birliği ile birlikte çalışmalar sürüyor.” dedi.

Dürüst, "Bu konuda Kulüpler Birliği’nin sizden isteği nedir?" sorusuna ise, "Henüz bir görüşme olmadı. Biz kulüplerin federasyonuyuz. Hem Türk futboluna, hem Türk Milli Takımı'na hem de futbolun değerine uygun olacak bir çözüm bulacağımıza inanıyoruz." yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal