Alexander Sörloth'dan Transferiyle İlgili Açıklama

Trabzonspor'un hücum oyuncusu Alexander Sörloth, kariyer senesini geçirdiği Trabzonspor'da mutlu ve iyi hissettiğini belirtirken, sene sonunda Trabzon'da oynayıp oynamayacağı sorularını cevapladı.

30.12.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-10:29) Alexander Sörloth'dan Transferiyle İlgili Açıklama

Trabzonspor'un 750 bin euro kiralama ücretiyle Crystal Palace'tan takıma dahil ettiği  Alexander Sörloth, senenin ilk devresine kaydettiği 12 golle adını kazıdı. Norveçli futbolcu açıklamalarda bulunduğu röportajda, kariyerinin en güzel günlerini yaşadığını ve Trabzon'da mutlu olduğunu aktardı.

Ceza alanı içerisinde kendisine çok fazla top geldiğini söyleyen Sörloth, "İyi bir takımımız var ve iyi yoldayız. Sürekli hücum yapmak istiyoruz, bu da bir golcü için armağan gibi bir şey. Böylece ceza alanı içinde oynuyorum. Crystal Palace'a göre farklı durum, büyük bir takımda oynayınca böyle. Trabzonspor'da çok mutluyum. Böyle olunca nerede yaşadığının önemi yok" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un bir diğer yıldız oyuncusu Sturridge ile sahada birbirlerini tamamladıklarını belirten futbolcu, "Daniel Sturridge ile iyi anlaşıyoruz, birbirimizi tamamlıyoruz. Ben topu aldığımda onu bulmaya çalııyorum çünkü topu ona verdiğimde ağları sarsabileceğinin farkındayım. İyi bir iletişimimiz var" diye konuştu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal