Alexander Sörloth Yolcu!

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'u takımda tutması iyice zora girdi. Alman kulübü Leipzig, bordo mavililer ile resmi görüşmelere başladı.

02.09.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-11:42) Alexander Sörloth Yolcu!

Trabzonspor ile ilk yılında 33 gol, 11 asistlik performansıyla dikkat çeken ve devleri peşinden koşturan Alexander Sörloth'u takımda tutmak iyice zora girdi. Alman medyasının en saygın şirketlerinden Kicker, Norveçli yıldız için en önemli talibin Leipzig olduğunu ve Kırmızı- Beyazlılar'ın transfer için oldukça istekli olduğunu iddia etti. Haberde, Alman ekibinin, Trabzonspor ile resmi görüşmelere başladığı aktarıldı.

CRYSTAL PALACE DEVRE DIŞI

Kırmızı- Beyazlı takımın isteği, 24 yaşındaki oyuncunun kontratını Trabzonspor'un alması ve daha sonrasında da kendilerine satması. Leipzig, şu sıralar kontratı elinde olan İngiliz temsilcisi Crystal Palace'ı direkt devre dışı bırakmak ve tüm toplantıları Karadeniz ekibi ile halletmeyi umuyor. Haberde yer alan fiyat ise 20 milyon Euro.

İLK HEDEF PATRİK SCHİCK’Tİ

Normal durumda Leipzig'in ilk planı Patrik Schick'ti... Fakat Kırmızı- Beyazlılar geçen sezon kiralık olarak aldığı Çek futbolcu için beklenen 25 milyon Euro'yu çok buldu. Kevin Volland'ı, Monaco'ya göndermek üzere olan Alman temsilcisi Bayer Leverkusen ise Schick için istenen fiyatı vermeye hazır. Bu sebeple de Leipzig, Sörloth için gözü kararttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal