Alexander Sörloth Trabzonspor'u Yakıyordu

51. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Norveçli futbolcu, penaltıyı kaçırdı

24.01.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-10:47) Alexander Sörloth Trabzonspor'u Yakıyordu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan Trabzonspor 2-0 mağlup olması ile uzatmalara giden maçta eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonucunda Karadeniz ekibi 4-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Süper Lig’de kaydettiği 15 gol ile krallık yarışında zirvede olan Alexander Sörloth dün akşam Trabzonspor’u yakıyordu. Karşılaşmanın 51. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Norveçli futbolcu, penaltıyı kaçırdı.

Penaltıyı gole çeviremeyen 23 yaşındaki yıldız oyuncu mücadele genelinde de Yeşil-Siyahlı savunmacıların arasında kayboldu.
Seri penaltı atışlarına ise Trabzonspor başladı. Karadeniz ekibinde Joao Pereira, Jose Sosa, Badou Ndiaye ve Doğan Erdoğan hata yapmadı. Denizlispor’da ise ilk penaltıyı kullanan Radoslaw Murawski kaçırdı. Polonyalı futbolcunun şutunu kaleci Erce çıkardı.

Gollerin sahibi Estupinan ile Recep Niyaz ise penaltı atışlarını gole çevirdi. Miguel Lopes ise topu üst direğe nişanlaması sonrası atışlara gerek kalmadı. Trabzonspor seri atışları 4-2 kazandı, tur atladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal