Alex Telles: 'Jardel'i Geçmek Üzere Olmak Harika'

Bir dönem Galatasaray'da top koşturan Alex Telles ve Mario Jardel, Porto'da eşit sayıda gol kaydettiler. Jardel, kaydettiği gol sayısını geçmek üzere olan Telles'e övgü yağdırdı.

07.04.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-17:09) Alex Telles: 'Jardel'i Geçmek Üzere Olmak Harika'
Mario Jardel, Porto'da top koşturduğu zamanlarda ekibi adına 21 gol kaydetti1. Alex Telles ise; Jardel ile aynı gol sayısına sahip ve Porto'da bir gol daha kaydetmesi halinde Brezilyalı golcüyü geçecek.

"ONUN OYNADIĞI 3 TAKIMDA OYNADIM"

Alex Telles konu ile alakalı; "Jardel'in oynadığı 3 takımda (Porto, Gremio, Galatasaray) oynadım. Ona sevgilerimi gönderiyorum. Onu geçmenin nasıl bir şey olduğunu hala merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

"BENİ GEÇ VE ÖDÜLÜNÜ AL"

Alex Telles'in konuşmasına yanıt veren Jardel; "Çok özel bir sol ayağa sahip. Beni geçmesi an meselesi. Ona 'beni geç ve ödülünü al' diyorum." dedi.

"TANRI BENİ GOL ATMAM İÇİN SEÇTİ"

diğer taraftan eski Porto yıldızları ile katılım gösterdiği programda açıklamalarda bulunan Jardel; "Bu hayatta fedakarlık yapmadan ve sadakatini göstermeden kazanamazsın. Geldiğim yere gelmek için çok çalıştım. Bana sadece kafa golleri attığımı söylediler. Ben, tanrı tarafından gol atmak için seçildim. Parçası olduğum bütün kulüpler bir hediyeydi. Doğru zamanda Porto'daydım, doğru zamanda Galatasaray'daydım ve doğru zamanda Sporting'deydim." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal