Alex de Souza’dan Başkan Ali Koç’a Teşekkür!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sarı lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un kendisine hediye ettiği imzalı yeni sezon formasını giydi.

28.07.2018-10:04 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-10:01) Alex de Souza’dan Başkan Ali Koç’a Teşekkür!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un kendisine yaptığı jesti sosyal medya hesabından paylaşan Alex de Souza, "2012 yılında kulüpten ayrıldığımdan bu yana Fenerbahçe'den gelen en harika sürpriz buydu." ifadesini kullandı.

Sarı lacivertli ekipte Alex de Souza ile kopan bağlar, Ali Koç'un başkan olmasıyla tekrar inşa ediliyor. Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex, Ali Koç'un kendisine hediye ettiği imzalı yeni sezon formasını giydi ve Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Başkan Ali Koç’un Alex'e gönderdiği formanın üzerine "Büyük kaptan Alex'e sevgilerimizle. Kalpler beraber." notunu yazdığı dikkat çekti.

Brezilyalı efsane de bu fotoğrafın altına "Başkan Ali Koç'a tüm samimi minnet duygularımı sunmak istiyorum. 2012 yılında kulüpten ayrıldığımdan beri Fenerbahçe'den gelen en harika sürpriz buydu. Bol şans başkan, her zaman yanınızdayım. Aynı zamanda tüm Fenerbahçe ailesine mutluluklar diliyorum. Kalpler beraber. " notunu düşü.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal