Alex de Souza İstanbul’a Geliyor! Yönetimle Görüşme Olur mu?

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Alex de Souza, İstanbul Tavla Turnuvası için Türkiye'ye gelecek.

09.07.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-12:49) Alex de Souza İstanbul’a Geliyor! Yönetimle Görüşme Olur mu?

Alex de Souza, Fernando Muslera ve Burcu Esmersoy gibi birçok ünlü futbolcunun destek verdiği dünyanın en büyük tavla turnuvası olan 'İstanbul Tavla Turnuvası', 18 Temmuz'da yapılacak. En az 5 bin senelik geçmişiyle bugün bile her yaştan insanların en eğlenceli faaliyetleri içerinde olan tavla, İstanbul'da bir rekor denemesine sahne oluyor. İstanbul Tavla Turnuvası'na telefonlarından katılacak tavlaseverler, hem ödül kazanacak hem de dünya rekoru kırılmasının bir parçası olacak.

18 Temmuz'da başlayacak olan tavla organizasyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Tavla Federasyonu, Vodafone Türkiye, Tavla Stars, Passo ve Atölye Grup ortaklığıyla yapılacak. Burcu Esmersoy, Alex de Souza, Fernando Muslera gibi ünlü simaların da katılmasıyla etkinlik, katılımcılara bu yıldızlarla tavla oynama şansı yakalayacak. Diğer taraftan gerçekleşecek etkinlik sokak hayvanları yararına yapılacak.

KATILIM BEDAVA, ÖDÜLLER GÖZ DOLDURUYOR

Turnuvada tamamen ücretsiz bir şekilde yer almak için Tavla Stars oyununu iOS ya da Android mobil cihazlardan veya Apple bilgisayarlardan indirip kayıt olmak yeterli. Organizasyon kapsamında birinciye 10 bin lira ve Melek Hotels Bozburun'da bir hafta tatil, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 3 bin lira ve dördüncüye 2 bin lira ödül verilecek. Tavlaseverler yarışma için www.tavla.istanbul adresinden kayıt olup bilgi edinebilcekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal