Alex: Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman Hakkında Hiçbir Kötü Düşüncem Yok

Alex, yaptığı açıklamada daha önce birlikte çalıştığı Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve eski teknik direktörü Aykut Kocaman hakkında hiçbir kötü düşünceye sahip olmadığını ifade etti.

17.02.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 17.02.2019-14:01) Alex: Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman Hakkında Hiçbir Kötü Düşüncem Yok

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman hakkında bir açıklama yayınladı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de dün Atiker Konyaspor'la oynadığı maçı Ülker Stadı'nda izleyen Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

"HİÇBİR KÖTÜ DÜŞÜNCEM YOK"

İstanbul'da sürekli olarak Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ile ilgili sorulara muhatap olduğunu belirten Alex de Souza , "Onlara karşı hiçbir kötü düşüncem yok. Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde. Aykut Kocaman'a futbol antrenörlüğü yaşamında ve aile hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum. Aynı sağlık ve mutluluk dileklerini başkan Aziz Yıldırım için de sunuyorum. İçimde düne kadar negatif his kırıntıları kaldıysa bile dün stada girip taraftar gibi maçı izleyince sıfırlandı" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal