Aleksandar Kolarov: '30 Haziranda Bitmesi İmkansız! Mantıklı Olmalıyız'

İtalya'nın ciddi takımlarından Roma'da kariyerine devam eden Aleksandar Kolarov, koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen ligin hali hakkında açıklamalarda bulundu.

19.03.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-15:05) Aleksandar Kolarov: '30 Haziranda Bitmesi İmkansız! Mantıklı Olmalıyız'
İtalya Ligi ekiplerinden Roma'da top koşturan Aleksandar Kolarov, Serie A'nın 30 Haziran'a kadar sona erme şansının olmadığını duyurdu.

Aleksandar Kolarov, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 2021 senesine kadar ertelenmesinin sonrasında sezonun sonuna kadar oynamayı ümit ettiğini fakat futbolun öncelikli olmadığını söyledi.

34 yaşındaki Sırp yıldız, "İtalya Serie A'nın 30 Haziran'a kadar bitirilebileceği konuşuluyor! Bu nasıl olabilir? İnsanlar çok ciddi bir mücadele içerisinde, canlarını düşünüyorlar! 30 Haziran mümkün mü? Mantıklı olmalıyız." diye konuştu.

Kolarov bunun haricinde "Futbol artık bir öncelik değil; en kısa sürede sahaya geri dönmek istiyoruz ama gerçekçi olmalıyız. İtalya'daki durum göz önüne alındığında, her şeyi Haziran ayına kadar nasıl sonuçlandıracağımızı bilmiyorum." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal