Alanyaspor'u Beşiktaş'a Taşıdı! İki Yıldız Daha

N'Sakala ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Alanyaspor'dan Fernandes ve Weliton'u da istedi.

25.06.2020-09:18 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-09:14) Alanyaspor'u Beşiktaş'a Taşıdı! İki Yıldız Daha

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Caner Erkin'le yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, sol bek mevkisini Aytemiz Alanyaspor'dan Fabrice N'Sakala ile dolduracak. Siyah beyazlılar, 3 yıldır turuncu yeşilli formayı giyen ve sezon bitiminde serbest kalacak olan Demokratik Kongolu futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı.

BEŞİKTAŞ'TAN YILLIK 800 BİN EURO

Beşiktaş, 30 yaşında ve 1.78 metre boyundaki tecrübeli oyuncuya yılda 850 bin Euro garanti ücret ödeyecek. İstikrarlı form grafiğiyle dikkat çeken N'Sakala, Aytemiz Alanyaspor formasıyla toplamda 123 resmi maça çıkarken, 8 asist yaptı.

ÖNCE N'SAKALA ŞİMDİ WELİNTON

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş'ın N'Sakala'dan sonra Aytemiz Alanyaspor'dan transfer etmek istediği ikinci isim ise Welinton. Tıpkı N'Sakala gibi 2017'den bu yana turuncu yeşilli formayı giyen Brezilyalı stoperin sözleşmesi 2023 yılında bitecek.

79 MAÇTA 8 GOL ATTI

Siyah beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın alınmasını çok istediği deneyimli futbolcu için Alanyaspor'a 800 bin Euro teklif etti. Turuncu yeşilli yönetim, 3 yıl önce bedelsiz olarak renklerine bağladığı Welinton için yapılan öneriyi değerlendirmek için süre istedi. Brezilyalı defans oyuncusu, Alanyaspor formasıyla çıktığı 79 maçta 8 gol kaydetti.

JUNİOR FERNANDES DE VAR

Welinton'u adı devre arasında Fenerbahçe ile de anılıyordu. Öte yandan Beşiktaş'ın Alanyaspor'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Junior Fernandes'i de listesine aldığı iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal