Alanyasporlu Sackey, Delizlispor'a Kiralandı!

Alanyaspor, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Sackey’i Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor’a 1 yıllığına kiraladı.

31.08.2019-13:46 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-13:43) Alanyasporlu Sackey, Delizlispor'a Kiralandı!

Alanyaspor, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Sackey'i Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor'a 1 yıllığına kiraladı.

DENİZLİSPOR'DAN AÇIKLAMA

Alanyaspor'da 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Sackey, 1 yıllığına Yukatel Denizlispor'a kiralandı. Kulübün sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Isaac Sackey 1 yıllığına Yukatel Denizlispor'a kiralanmıştır. Oyuncumuza başarılar dileriz” denildi.

ALANYASPOR’A TEŞEKKÜR

Kulüp başkanı Ali Çetin önemli bir transfer yaptıklarını belirterek, “Süper Lig’te de adından söz ettiren bir takım kurmaya çalıştık. İyi de başladık. Kadromuzu güçlendirmek adına teknik ekibimizin raporu doğrultusunda bu transferi başarı ile gerçekleştirdik. Oyuncunun yurt dışına transferi söz konusu olmasına rağmen bu konuda bizi kırmayıp transfere özellikle katkı koyan Alanyaspor Kulübü Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal