Alanyaspor'dan Josef Sural'ın Ailesi İle İlgili Yeni Karar

Alanyasporlu futbolcu Josef Sural'ın ani vefatı tüm spor camiasını yasa boğdu. Alanspor yönetimi, 28 yaşında hayata veda eden oyuncunun ailesine Konyaspor maçının tüm hasılatı ayrıca maçın beraberlik primi olan 400 bin TL'nin tamamının da vereceğini açıkladı.

02.05.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-16:16) Alanyaspor'dan Josef Sural'ın Ailesi İle İlgili Yeni Karar

Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural'ın deplasman dönüşü geçirdiği kaza nedeniyle hayata veda etmesi tüm spor camiasını yasa boğdu.

Alanyaspor yönetimi, bu hafta oynanacak olan Atikar Konyaspor maçının beraberlik primi olan 400 bin TL'nin hepsini aileye vermeye karar verdi.

Alanyaspor yönetimi yaptığı açıklamada, 'Yönetim Kurulumuz, Pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında elde edilecek tüm hasılatı Josef Sural'ın ailesine gönderecek. Ayrıca teknik heyetimiz ve futbolcularımız, İstikbal Mobilya Kayserispor maçının beraberlik primi olan 400 bin TL'nin tamamının da Sural'ın ailesine verilmesini kararlaştırdı. Yönetim kurulumuz, Sural için satışa çıkarılacak tişörtlerden elde edilecek geliri de futbolcumuzun ailesine gönderecek' dedi.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal