Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Emre’yi Avrupa’dan İstiyorlar

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transferi uzun süredir gündemden düşmeyen Emre Akbaba ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.07.2018-11:00 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-10:56) Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Emre’yi Avrupa’dan İstiyorlar

TRT SPOR’da katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, İstanbul'daki 5 takımın Emre Akbaba için transfer teklifinde bulunduğu belirtirken, Galatasaray’la görüştükleri yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Galatasaray'ın Emre için oyuncu takasını kapsayan bir önerisi de olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, "Galatasaray'ın bonservis ücreti önerdiği bir teklif vardı fakat komik bir rakamdı." dedi.

Emre Akbaba’nın önünü kesmek istemediklerinin altını çizen Çavuşoğlu, Emre Akbaba için Başakşehir ile geçtiğimiz sezonun devre arasında anlaşmaya vardıklarını fakat Emre'nin İstanbul ekibiyle anlaşamadığını açıkladı. Akdeniz temsilcisinin başkanı "Bizi, Medipol Başakşehir'le anlaşmaya Emre zorladı. Başakşehir'le Emre Akbaba konusunda geçtiğimiz sezon anlaşma sağlamıştık ancak Emre, Başakşehir'le anlaşamadı. O dönem 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlamıştık. Daha sonra tekrar teklifte bulundular. Şu sıralar sanırım Emre ile görüşme halindeler." ifadelerini kullandı.

“GELEN TEKLİFLER ÇOK KOMİK”

Turuncu yeşilli kulübün başkanı Çavuşoğlu, Emre için teklif edilen rakamların kendilerini tatmin etmediğini belirtirken şunları söyledi:

"Bize, Emre için yapılan transfer teklifleri çok komik rakamlar. Yeni bir resmi teklif almadık fakat bazı telefon görüşmeleri yaptık. Bizim belirlediğimiz ücret, takımların ödeyemeyeceği bir ücret değil. Menajeri, Emre için Avrupa'dan teklifler olduğunu söyledi. Onun önünü tıkamayız. Bizim için hiç fark etmez. Hayırlısı neyse onu yapmaya çalışıyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal