Alanyaspor Ankaragücü'ne Karşı

Süper Lig'in 21.haftasında Aytemiz Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmada MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Cüneyt Çakır.

25.01.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-15:12) Alanyaspor Ankaragücü'ne Karşı

Aytemiz Alanyaspor ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alarak ligdeki en kötü serilerinden birini yakaladı. Süper Lig'e çok iyi bir başlangıç yaparak haftalarca liderlik koltuğunda oturan Aytemiz Alanyaspor sonrasında yakaladığı bu kötü seri ile birlikte ligde 31 puanla 7.sıraya kadar geriledi. Çağdaş Atan'ın öğrencileri ilk devrenin son karşılaşmasında galibiyet alarak ilk yarıyı moralli bir şekilde kapatmak istiyor.

Konuk ekip MKE Ankaragücü'nde ise alt sıralardan kurtulmak için bir mücadele söz konusu. Ligde topladığı 18 puanla 19.sırada yer alarak tehlike hattında yer alan Ankara ekibi alt sıralardan kurtulmak için puan yada puanlar hedefliyor. Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet 3 mağlubiyet alan Ankaragücü geçtiğimiz haftayı Kasımpaşa galibiyeti ile tamamlamıştı. 

İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor 4 galibiyet alırken Ankaragücü ise bu karşılaşmalardan 1 galibiyet ile ayrıldı.

Aytemiz Alanyaspor'da en golcü oyuncu 7 gol ile Davidson olurken onu takip eden isim ise 6 gol ile Babakar olurken MKE Ankaragücü cephesinde ise en golcü oyuncular 5'er golle Paintsil ve Börven oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal