Alanya Durdurulamıyor

İlk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak milli araya lider giren Alanyaspor, Galatasaray'ı da İstanbul'da devirerek namağlup unvanını korudu, liderliğini perçinledi.

20.10.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-09:53) Alanya Durdurulamıyor

Alanya bıraktığı yerden devam ediyor. Geçen sezon Türkiye Kupası Finali oynayan, ligi de 5. Bitiren Alanya, ilk 5 haftalık bölümü de lider tamamladı.

ÖNEMLİ PARÇALAR GİTMESİNE RAĞMEN

Geçen sezon göze hoş gelen futboluyla beğeni kazanan Alanyaspor, Teknik Direktör Erol Bulut, Welinton ile N'Sakala'yı ve 22 gollü forveti Papiss Cisse'yle yollarını ayırmasına rağmen yeni sezona çok iyi başladı. Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan ve milli araya lider giren Turuncu- Ye şilliler, Galatasaray'ı da İstanbul'da yendi.

GERİYE DÜŞTÜ AMA PES ETMEDİ

Geriye düştüğü maçta Babacar'la beraberliği yakalayan ve 90+5'te Davidson'la galibiyet golünü bulan Akdeniz ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Alanyaspor 5. hafta sonunda puanını 13'e yükseltti. Yoluna namağlup lider olarak devam eden Turuncu- Yeşilli ekip, önümüzdeki hafta ligin yeni ekibi Fatih Karagümrük'le kozlarını paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal