Alan Carvalho Galatasaray’da Mı?

Galatasaray, Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi 19 Ocak’ta sona erecek Alan Carvalho’yu renklerine katmak istiyor. Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Brezilyalı forveti 5 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

22.12.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-13:05) Alan Carvalho Galatasaray’da Mı?

Devre arası transfer dönemini en yoğun geçirmesi beklenen takımların başında gelen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Brezilyalı golcü Alan Carvalho için girişimler hızlandı.

Çin ekibi Guangzhou ile kontratı 19 Ocak’ta tamamlanacak Brezilyalı oyuncunun fesih tarihinin öne çekilme ihtimali söz konusu. Brezilyalı forvetin, sözleşmesinin bitiş tarihinden daha önce Galatasaray’a transferi mümkün olabilir. Sarı kırmızılı yönetim, Alan Carvalho’yu 5 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmek için kolları sıvadı.

Yönetim, 29 yaşındaki forvetin transferi konusunda Guangzhou’ya bonservis bedeli ödemeyecek. Sarı kırmızılı kulübün, sambacı golcüye ise yıllık maksimum 3-3.5 milyon euro arasında bir garanti ücret önerdiği gelen haberler arasında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal