Al Pacino ve Robert De Niro Trabzonspor Formasıyla Poz Verdi!

Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın, dünyaca ünlü aktörler Al Pacino ve Robert De Niro’ya Trabzonspor forması hediye etti.

19.04.2018-09:04 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-08:50) Al Pacino ve Robert De Niro Trabzonspor Formasıyla Poz Verdi!

Trabzonspor eski yöneticilerinden Nevzat Aydın, dünyaca ünlü aktörler Robert De Niro ve Al Pacino ile New York’ta bir araya geldi.

Hollywood starlarıyla Locanda Verde’de yemek yiyen ve yaklaşık iki buçuk saat süresince sohbet eden Trabzonspor eski idarecilerinden Aydın, gecenin sonunda iki dünya starına arkasında isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti. Bunun yanı sıra Aydın'ın dünyaca ünlü iki aktöre Trabzonspor kulübü ile ilgili bilgiler aktardığı ifade edildi.

Nevzat Aydın, “Futbol konuşulmadı, ikisinin yıllar sonra birlikte yeniden birlikte oynadığı The Irishman filminden konuştuk. Robert De Niro’nun Ben Stiller’la Saturday Night Live’ da yaptığı parodiden konuştuk. Hayattan konuştuk. Sizden ne öğrenebilirim, ne tavsiye edersiniz, benden çok daha tecrübeli ve şöhreti genç yaşta yakalamış kişiler olarak… İki buçuk saat öyle çabucak geçti gitti” şeklinde konuştu.

Aydın, iki aktör hakkında, “Robert De Niro komik, eğlenceli, babacan bir adam; Al Pacino ise acayip samimi bir adam, ayrılırken inanılmaz kucakladı, konuşurken de çok etkileyici biri” değerlendirmesini yaptı.

Aydın bu görüşmeyi Twitter hesabından paylaştı ve "Bize Robert de Niro ve Al Pacino da Trabzon!" ifadesiyle esprili bir not düştü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal