Al Belhanda'nı da git Hocam!

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray’da performansı tartışma konusu olan Belhanda’yı yorumladı.

14.02.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-14:12) Al Belhanda'nı da git Hocam!

Spor Yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray’da performansı tartışma konusu olan Belhanda’yı yorumladı.

Fatih Terim'in Belhandası'ndan asla vazgeçmeyeceğini, kendi kariyerini riske etme pahasına Belhandası için her şeyi yapacağını defalarca yazmış ve kaç defa "Bırakın, 'Satışa çıkarıldı.. Menajerine kulüp bulması söylendi' laflarını bunların hepsi palavra..
Hepsi Terimci muhabirlerin eline sıkıştırılan ısmarlama haberler" demiştim. Amaç.. 'İşte satamadık' diye camiayı uyutmak" diye de açıklamıştım. Ama anlatamadım. İşte şimdi kanıtlandı.

Cezalı olduğu için ilk on bire koyamadığı, kulübeye de oturtamadığı maçta, Galatasaray'ın nasıl oynadığını göre göre, bile bile, çok kritik, çok önemli Alanya kupa maçında Belhandası'nı gene yanına oturttu ve 82'inci dakikada hem de "Kurtarıcı" olarak sahaya soktu. Allah, Galatasaray'ı seviyor olmalı ki, Belhandası, onu da, Galatasaray'ı da kurtaramadı. Ya Maazallah kurtarsaydı?.

O zaman bu Terimci (Aslında içten Fenerli) medya nasıl bir kahraman yaratır, Belhanda inatlı, Belhanda'yı hala adam sanan Fatih Terim'i ve Belhandası'nı öyle bir musallat ederlerdi ki, takımın başına, gelecek sezon da giderdi. Fatih Terim çok sevdiğim bir aile dostumdur. O Terim'in o Alaçatı olayını nasıl yarattığını hala anlamış değilim..

Ama özel yaşamda hepimizin kusurları var. Aile, kardeşler arasında neler oluyor, dostlar arasında da olur. Fatih Terim bu ülkede en saydığım, inandığım hocaların başında gelir.. di.. Evet, artık gelmiyor..

Euro 2016 hezimetinde tüm kusur kendisindeyken, suçluyu Milli Futbolcular olarak ilan ve bunun sonucu Türk Futbolculardan nefret eden Terim, Galatasaray'da Milli Marşı okumayı bilen tek futbolcu bırakmamak için elinden geleni yaptı. Sahaya hepsi yabancı onbirlerle çıkmaya başladı. Hele ikisini, Belhanda ve Feghouli'yi adeta manevi evladı yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal