Akhisarspor’un İlk Avrupa Serüveni!

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında yer alacak Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi serüvenine yarın başlıyor.

19.09.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-13:42) Akhisarspor’un İlk Avrupa Serüveni!

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Akhisarspor, J Grubu’ndaki ilk maçına yarın Krasnodar karşısında çıkacak.

Yeşil siyahlı ekip, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda İspanya'nın Sevilla, Rusya'nın Krasnodar ve Belçika'nın Standard Liege ekipleriyle mücadele edecek.

Gruptaki ilk müsabakasında Krasnodar'ı ağırlayacak Akhisarspor, ardından Standard Liege ve Sevilla ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

UEFA Avrupa Ligi’nin 5 Yeni Takımından Biri

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk defa mücadele verecek Akhisarspor, bu sezon gruplarda ilk defa boy gösterecek 5 takımdan biri konumunda bulunuyor.

Temsilcimiz Akhisarspor’un yanı sıra Lüksemburg'dan Dudelange, Çekya'dan Jablonec, Beşiktaş'ın grubundaki rakibi Norveç'ten Sarpsborg ve Fenerbahçe ile aynı grupta bulunan Slovakya'dan Spartak Trnava ilk defa UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer alacak.

En Golcü Oyuncu Yevgen Seleznov

Spor Toto Süper Lig'de cezasından ötürü 3 maçtır formasından uzak kalan Yevgen Seleznov, şans bulması durumunda yarın Ege temsilcisinin en büyük kozu olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Dnipro ve Shaktar Donetsk takımlarıyla çıktığı 35 karşılaşmada 11 gol kaydeden Seleznov, yeşil siyahlı takımda şimdiye kadar bu turnuvada forma giyen oyuncular arasında en golcü isim konumunda yer alıyor.

Tecrübeli golcü, Krasnodar’da forma giyen Charles Kabore ile birlikte daha önce Kuban'da birlikte oynamıştı.

Ayrıca, Krasnodar’da oynayan Tornike Okriashvili, 2015-2016 sezonu ikinci devresinde Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giymişti. Gürcü futbolcu Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 12 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal