Akhisarspor’un Avrupa’da Son Şansı!

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda henüz puanla tanışamayan temsilcimiz Akhisarspor, 4. maçında bu akşam İspanyol ekibi Sevilla’yı konuk edecek.

08.11.2018-14:25 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-14:20) Akhisarspor’un Avrupa’da Son Şansı!

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden ekiplerimizden Akhisarspor, J Grubu 4. haftasında bugün Sevilla ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak ve saat 20.55'te başlayacak karşılaşmada Fransız hakem Benoit Millot görev alacak.

Temsilcimizde Sakatlar Düşündürüyor

Yeşil siyahlı ekipte, deneyimli savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Dany'nin dışında Serginho ve Adrien Regattin'in de sakatlıkları bulunuyor. Grupta oynanacak diğer karşılaşmada ise Krasnodar ile Standard Liege, Rusya'da kozlarını paylaşacak.

Gruptaki ilk karşılaşmasında sahasında Rus ekibi Krasnodar'a 1-0, 2. mücadelesinde Belçika temsilcisi Standard Liege'e deplasmanda 2-1 kaybeden Akhisarspor, son olarak İspanya deplasmanında Sevilla'ya 6-0 yenildi.

Konuk ekip Sevilla ise ilk maçında evinde Standard Liege'i 5-1 yenerken, 2. karşılaşmasında konuk olduğu Krasnodar'a 2-1 kaybetti.

Geride kalan 3 haftada henüz puanı bulunmayan yeşil siyahlılar, Sevilla karşısında da kaybetmesi durumunda, ilk defa katıldığı turnuvada gruptan çıkma şansını kaybedecek.

Muhtemel 11’ler

Akhisarspor: Lukac, Vrsajevic, Caner, Sissoko, Kadir, Aykut, Eray, Güray, Josue, Barbosa, Manu

Sevilla: Vaclik, Gomez, Carriço, Vidal, Amadou, Mesa, Navas, Sarabia, Vazquez, Promes, Muriel

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal