Akhisarspor’dan Enflasyonla Mücadele Programına Destek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı doğrultusunda 2018 yılı sonuna dek satılacak biletlerde indirime gitme kararı aldı.

16.10.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-15:50) Akhisarspor’dan Enflasyonla Mücadele Programına Destek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) teklifi sonrası Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı çerçevesinde Akhisarspor Kulübü, 2018’in sonuna dek satılacak biletlerde indirim uygulayacak.

2018 yılı bitimine dek satılacak bütün biletlerde bu ’lik indirimi uygulayacaklarını hatırlatan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, “Bakan bey yaptığı açıklamada asgarisi dedi, azamisi ise işletmelerin tercihine kalmış, yani bizim gibi müesseselere. Biz de bu rakamı Akhisarspor Kulübü olarak şeklinde uygulamaya karar verdik. Yönetim kurulu olarak bir araya geldik ve bunu da ATSO Başkanı Mehmet Ulusoy’a belirttik. İnşallah bunun ekonomimize çok büyük katkısı olacak.. Psikolojik olarak da insanlara bir motivasyon sağlayacaktır. Bunu umut ediyoruz, inşallah bu darboğazdan çok yakında hep birlikte, millet olarak çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal