Akhisarspor’da Çifte Şok!

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. hafta karşılaşmasında İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’yı konuk edecek Akhisarspor’da sakatlıklar moralleri bozdu.

06.11.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-17:02) Akhisarspor’da Çifte Şok!

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Akhisarspor, J Grubu 4. maçında 8 Kasım Perşembe günü Sevilla'yı konuk edecek.

Yeşil siyahlı ekipte uzun süredir kırık burunla, ameliyat olmadan maskeyle karşılaşmalara çıkan Mustafa Yumlu, Süper Lig’de son oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Savunmada Yalnızca Caner Kaldı

Deneyimli savunmacının çekilen MR’ı sonucu çapraz bağlarının koptuğu tespit edilirken, başarılı oyuncunun sezonu kapattığı belirtildi.

Göztepe karşılaşmasında tendonundan sakatlanan bir diğer savunma oyuncusu Dany’nin de ameliyat olmasa bile iyileşmesinin en az 3 ay süreceği öğrenildi.

Savunmada seçenekleri az olan Akhisarspor’da, Mustafa ve Dany’nin sakatlığının ardından bu bölgede forma giyen tek futbolcu olarak Caner Osmanpaşa kaldı.

Cihat Arslan'ın İşi Zor

Takımda son dönemde ciddi sakatlıklar yaşandığının altını çizen Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle savunma hattında talihsiz sakatlıklar yaşadık. Bu mevkide problemler yaşıyoruz. Sakatlıklar bizi düşündürüyor ve maalesef telafisi de yok. Bu durumu kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Bazı futbolcular, kendi bölgesi olmasa bile savunmada oynamak zorunda kalacak. Stoperlerimizden Mustafa Yumlu, sezonu kapattı. Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıkacağımız 11 maçta, tek stoperimiz var. Başka bölgeden futbolcu monte ettiğimiz zaman, bu defa da o mevkilerde sıkıntı yaşama ihtimalimiz söz konusu. Bu durumu minimum hasarla, en iyi performansla nasıl çözebiliriz ona bakıyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal