Akhisarspor İlk Avrupa Sınavında! Konuk Rus Ekibi Krasnodar

Tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Akhisarspor, J Grubu’ndaki ilk maçına bu akşam Krasnodar’ı ağırlayacak.

20.09.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 20.09.2018-13:02) Akhisarspor İlk Avrupa Sınavında! Konuk Rus Ekibi Krasnodar

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Akhisarspor, J Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında bu akşam Rus ekibi Krasnodar ile kozlarını paylaşacak.

Akhisar Stadyumu’nda oynanacak ve saat 19.55’te başlayacak karşılaşmanın hakemi ise Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Ville Nevalainen olacak.

Yeşil siyahlılar, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda İspanya'nın Sevilla, Rusya'nın Krasnodar ve Belçika'nın Standard Liege ekipleriyle mücadele edecek.

Gruptaki ilk maçında Krasnodar'ı ağırlayacak Akhisarspor, ardından Standard Liege ve Sevilla ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Avrupa Ligi’nin 5 Yeni Ekibinden Biri

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk defa boy gösterecek Akhisarspor, bu sezon gruplarda ilk defa mücadele verecek 5 takımdan biri konumunda bulunuyor.

Temsilcimiz Akhisarspor’un yanı sıra Lüksemburg'dan Dudelange, Çekya'dan Jablonec, Beşiktaş'ın grubundaki rakibi Norveç'ten Sarpsborg ve Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Slovakya'dan Spartak Trnava ilk defa UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele edecek.

MUHTEMEL 11’LER

Akhisarspor:
Fatih, Vrsajevic, Caner, Mustafa, Güray, Aykut, Sissoko, Regattin, Bilal, Larsson, Seleznov

Krasnodar: Kritsyuk, Ramirez, Martinovich, Fjoluson, Stotskiy, Gazinsky, Kabore, Wanderson, Mamaev, Claesson, Ignatyev

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal