Akhisarspor İlk Avrupa Macerasında Direklere Takıldı! 0-1

Tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele veren Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk karşılaşmasında temsilcisi Krasnodar'la evinde karşılaştı.

21.09.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-09:50) Akhisarspor İlk Avrupa Macerasında Direklere Takıldı! 0-1

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Akhisarspor, Avrupa serüvenine 1-0 mağlup başladı.

Yeşil siyahlılar, Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine 1-0 yenildi. Karşılaşmanın ilk yarısında Seleznov’un 1 topu direkten dönerken, konuk takım 26. dakikada Claesson ile öne geçti ve taraflar soyunma odasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda çok etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, rakibine adeta nefes aldırmadı. Ege temsilcisinde Vrsajevic’in bir şutu direkte patladı. Karşılaşmanın son bölümlerinde gol için tüm hatlarıyla yüklenen temsilcimiz, fileleri havalandırmayı başaramadı ve ilk Avrupa sınavından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Öte yandan, grupta oynanan diğer karşılaşmada ise İspanyol ekibi Sevilla, sahasında Belçika temsilcisi Standard Liege ile kozlarını paylaştı. Karşılaşma 5-1’lik skorla Sevilla lehine sonuçlandı.

Stat: Spor Toto Akhisar

Hakemler: Ville Nevalainen, Jan-Peter Aravirta, Mika Lamppu (Finlandiya)

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş (Dk. 81 Onur Ayık), Regattin (Dk. 60 Manu), Serginho, Sissoko, Güray Vural, Josue (Dk. 60 Bilal Kısa), Seleznov

Krasnodar: Kritsyuk, Stotski, Martynovich, Spajic, Ramirez, Gazinski, Kabore, Mamaev (Dk. 69 Pareyra), Wanderson (Dk. 79 Cueva), Claesson, Ari (Dk. 84 Petrov)

Gol: Dk. 26 Claesson (Krasnodar)

Sarı kartlar: Dk. 11 Seleznov (Akhisarspor), Dk. 37 Kabore, Dk. 81 Martynovich (Krasnodar)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal