Akhisarspor - Galatasaray Türkiye Kupası Finali Ne Zaman? Nerede Oynanacak? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu. Finalde son şampiyon Akhisarspor ile Galatasaray mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası Finali ne zaman? Nerede oynanacak? Hangi kanalda? İşte futbolseverlerin merak ettiği cevaplar....

25.04.2019-22:39 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-22:26) Akhisarspor - Galatasaray Türkiye Kupası Finali Ne Zaman? Nerede Oynanacak? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde karşı karşıya gelecek takımlar belli oldu.

FİNALDE AKHİSAR'IN RAKİBİ GALATASARAY

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Ümraniyespor’u 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında evinde de aynı skorla mağlup eden Akhisarspor, ilk finalist oldu. Aksiharspor'un rakibinin belli olacağı diğer yarı final rövanş karşılaşmasında ilk maçta 0-0 berabere kalan Galatasaray ile Evkur yeni Malatyaspor, Malatya'da karşı karşıya geldi. Galatasaray Linnes, Feghouli, Onyekuru(2) ve Mitroglou'nun kaydettiği gollerlle mücadeleyi 5-2 kazanarak Akhisarspor'un rakibi oldu.

NEREDE OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası finali 16 Mayıs Perşembe günü Sivas'ta Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanacak. Kupanın sahibini belirleyecek karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal