Akhisar'ın Yeni Hedef Süper Kupa Şampiyonluğu

2018-2019 sezonunda Süper Lig’e veda eden Akhisarspor, yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da devam ediyor. Süper Kupa Finali öncesi Akhisarspor’un yeni hedefi kupa şampiyonluğu.

27.07.2019-21:43 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-21:37) Akhisar'ın Yeni Hedef Süper Kupa Şampiyonluğu

Ankara Kızılcahamam'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Akhisarspor, 7 Ağustos'ta oynayacağı Süper Kupa Finali öncesi Ankara Kızılcahamam Stadında Gençlerbirliği'yle hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

3-2 KAYBETTİ

Akhisarspor'la Gençlerbirliği arasında oynanan hazırlık maçını Manisa temsilcisi 3-2 kaybetti. Maç öncesi takımın durumunu ve Galatasaray maçını değerlendiren Akhisar Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak açıklama yaptı.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

“Yeni sezon tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun. Tabii ki amacımız Akhisar'ı tekrar layık olduğu yere taşımak. Bunun için de buradayız. Çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Erzurum'da ilk kamp dönemimizi tamamladık. İlk hazırlık kampında çok maç yapma fırsatımız olmadı ama Kızılcahamam kampında ciddi anlamda ilk hazırlık maçına çıkacağız. Takımda eksiklerimiz var, 2 ya da 3 mevkiye oyuncu alacağız. Onlarda tamamlandıktan sonra Galatasaray maçında tam takım olarak hazır hale geleceğiz” dedi. 

 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal