Ak Partili Eski Vekilden Bomba İddia! ''PKK, Fransa Maçında Futbolcularımıza Saldırabilir''

Barış Pınarı Harekatı'nın ardından gerilen Fransa-Türkiye ilişkilerinin gölgesinde yapılacak Fransa-Türkiye maçı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar..

14.10.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-12:50)

Barış Pınarı Harekatı'nın ardından gerilen Fransa-Türkiye ilişkilerinin gölgesinde yapılacak Fransa-Türkiye Euro 2020 eleme maçı öncesi bomba bir iddia ortaya atıldı.İddiayı dillendiren AKP'li Metin Külünk yaşanacak her türlü olumsuzluktan Fransa'nın sorumlu olacağını hatırlattı.

PKK, PARTİS'TE SALDIRI DÜZENLEYECEK İDDİASI

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri’nde bu akşam Fransa ile karşı karşıya gelecek. Paris’teki müsabaka saat 21:45’de başlayacak. Barış Pınarı Harekatı’nın gölgesinde yapılacak maç öncesi AK Partili Metin Külünk’ten uyarı geldi. "PKK Paris'te provokasyon yapacak" iddiası gündeme geldi.

“FUTBOLCULARIMIZA SALDIRACAKLAR…”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eski milletvekili Külünk “Fransız devletini uyarıyoruz. Bu akşam Türkiye ile Fransa arasında oynanacak maçta YPG/PKK'nın provokatif eylem yapacağı ve futbolcularımıza saldıracaklarını dair bilgiler ortalıkta dolaşıyor, yaşanacak olası olumsuzluklardan ve alınacak tedbirlerden Fransa sorumludur.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal