Ahmet Ürkmezgil: "Şoktayız"

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, hiç beklemedikleri bir skor ile sahadan ayrıldıklarını belirterek, şokta olduklarını söyledi.

29.09.2019-22:21 - (Son Güncelleme: 29.09.2019-22:20) Ahmet Ürkmezgil: "Şoktayız"

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, deplasmanda Trabzonspor'a kaybettikleri 4-1'lık skorun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SÖYLENECEK ÇOK ŞEY YOK

Ürkmezgil, hiç beklemedikleri bir skor ile karşılaştıklarını belirterek, "Ligde kötü bir yerdeyiz. Kötü bir sıralama, bugün de maç çok kötü. Yani hiçbirimizin beklemediği bizlerin aslında bu hafta da çok motive olup da iyi bir netice alacağımızı umduğumuz bir maçtı. Ama futbolda böyle şeyler oluyor. Biz üzgünüz aslında sizler de geldiğiniz için burada sizlerden kaçmamak için mikrofonların karşısına çıktım. Çünkü biz de şoka girdik. Söylenecek çok fazla bir şey yok" dedi.

RUH HALLERİ KÖTÜ 

'Abdullah Avcı'yı çok yakından tanıyorsunuz, maçtan sonra konuşabildiniz mi?' sorusuna ise Ürkmezgil, "Hayır, onun da ruh hali en az benimki kadardır. Hafta içinde çok beraber oldum. Onun da çok motive olduğunu biliyorum. Çok inançlı bu maça, Trabzon'a geldiğini biliyorum. Dolayısıyla şu anda konuşmanın hiçbir anlamı yok, sağlıklı olmaz zaten. Aynı şu an benim söylediğim veya söyleyeceklerim gibi" dedi.

Son Dakika spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal