Ahmet Nur Çebi'den Flaş Arda Turan Açıklaması!

Eski Başkan Fikret Orman'ın "Gelmesini isterdim" diye belirttiği Arda Turan'ı istemeyen Başkan Ahmet Nur Çebi, idarecilere "Biz öze dönüş programına geçtik. Manasız işler mazide kaldı" dedi.

03.06.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-15:12) Ahmet Nur Çebi'den Flaş Arda Turan Açıklaması!

Bir süredir Arda Turan'ın adının Beşiktaş'la geçmesinden Başkan Ahmet Nur Çebi huzursuz oldu. Barcelona kariyerinden sonra geçici olarak transfer olduğu Medipol Başakşehir'le olan kontratını fesheden 33 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ta oynamak istediği iddia edilmişti. Hatta yıldız futbolcunun para hususunu sorun etmediği ve siyah- beyazlı kulüpte düşük maaşla forma giymeye hazır olduğu öne sürülüştü. Adem Ljajic'in sergilediği futboldan memnun olmayan teknik patron Sergen Yalçın'ın haricinde Burak Yılmaz'ın da olası bu transfer için ısrarcı olduğu iddia edilince devreye siyah- beyazlıların başkanı girdi.

ÇEBİ: 'NE ARDA'SI ÖZE DÖNÜYORUZ'

Eski Başkan Fikret Orman'ın daha önce "Şu an ihtiyacımız yok ama olsaydı onu Beşiktaş'ta görmek isterdim" ifadelerini kullandığı Arda Turan, Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Teknik adam Sergen Yalçın'la olayla alakalı bir toplantı yapan Başkan Çebi "Öze dönüş programı başlattığımız bir dönemde, başka bir kulüpte sembolleşmiş ve yaşı geçmiş bir oyuncuyu transfer etmemiz kendimizle çelişmemiz anlamına gelir. Ayrıca genç oyuncularımızın da şevki kırılır" şeklinde konuştu.

SERGEN YALÇIN DA AYNI DÜŞÜNCEDE

Deneyimli teknik direktör de aynı düşüncede olduğunu söyleyerek kendi imkanlarından daha çok faydalanan bir Beşiktaş göstermek istediğini belirtti.

'ÇILGIN İDDİALARA CEVAP YOK'

Diğer taraftan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin idarecilerle gerçekleştirdiği toplantıda da "Daha önceki dönemlerde yapılan çılgınlıklar, manasız işler mazide kaldı. Biz Beşiktaş'ın geleceğinin temellerini atmak için buradayız. Arda'nın transferi gibi boş konulara cevap bile vermeyin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal